Değil Hakkında Detaylar bilinen tahta kurusundan kurtuldum

Wiki Article



Tahta kurdunun meydana geldiği eşyaları da mekan dışına duymak, onların eşyayı bırakma etmesini dışarıda temin etmek ve eşyayı elan sonra yine kapalı ortama sokmak, natürel ve ilkel bir yöntemdir ancak maslahate yarar.

1) Ilık Sabunlu Kez. Tahtakurusunun ısırdığı bölgedeki kaşıntıyı gidermenin en amelî yolu elden ılık bir suyun ortamında sabunu eritip bölgeyi ovuşturmak olacaktır. Dilerseniz dakika kaybetmeden duşa girebilirsiniz. Isırık olan bölgeyi sabunla rahatlatın ve ılık suyla yıhunın.

Tahta kurdunun sima katkısızlığına mazarratı yoktur.Lakin kişisel eşyalarınıza ve mobilyalarınıza zarar verirler

Enfekte olunan bölgenin sizleri aşırı keyifsiz etmesi durumunda ılık bir duş alabilirsiniz. Ilık bir duş kaşıntı ve ağrı hissini hafifletecektir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Пов'язка, що давить в області шиї накладається таким чином, щоб з непошкодженого боку кровообіг зберігався.

Tıbbi terapi olmaksızın geçebilen tahta kurularını ıgizemığı keyifsiz etmeye temelladığında ve kaşıntılar arttığında kesinlikle doktor ianeı alınması gereken bir tahta kurusu nasıl geçer manzara başüstüneğu valörına hasılat. Antrparantez akarsu toplaması yerinde da hekim lütufı allıkınmalıdır.

Diş macunu: Diş macununda mevcut mentol, ıgizemıklardan meydana gelen kaşıntı ve tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Isırılan bölgeye bir parmak diş macununu güruhp 10 dakika sonra itici suyla yıkayın. Günde 3-4 kat bu uygulamayı yapmanız yerinde olacaktır.

Isırma sonucunda bilinen en geniş nişanlık ise kaşınmadır. Vasati bir hafta süresince tahta kurusu gazlı ilaçlama kaşıntı hissi devam değer.

Tahtakurusu ıpeçeığı kendi başına bir bulaşıcı rahatsızlık yaymazmış kadar görünse bile sizden önce ısırdığı insanoğluın ve hayvanların demında kâin emrazı ıgizemıklarıyla size bulaştırabilir.

Tahta kurusu hun ile beslenen bir parazit grubudur. İnsan ve efsanevi kanlarını gıda olarak kullanır. Soy dışında hiç bir şey ile beslenmez

İş bu sayfada önem alan yorumlar, dayalı doktorun aracısız yahut dolaylı emri, talebi ve/yahut ricası olmaksızın, ait rahatsız aracılığıyla bağımsız olarak makalelmaktadır. Bu web sitesinin asliye amacı keyif meydanında kamuoyunun elan yerinde bilgilenmesini sağlamaktır.

Tahta kurusunun ısırdığı bölgeye yıkanmış parmağınızla evet da hijyenik bir pamukla bal alın ve masaj şeklinde uygulayın.

Muz Kabukları: Muz kabuğunun iç cihetında mevcut lifli kısmı terapötik etkileri ile geleneksel iyileştirme içerisinde kullanılmaktadır. Tahta kurusu aracılığıyla ıgizemılan bölgeye muz kabuğunun iç kısmını ovalama yaparak sürebilirsiniz.







Report this wiki page